Reklamjätten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Profilreklam

Profilreklam och produkter med eget tryck

Här beställer ni enkelt profilreklam och profilprodukter med eget tryck till ert företag eller förening. Profilreklam är produkter som man oftast ger bort till anställda, kunder och partners. Det är både ett uppskattat och effektivt sätt att profilera sitt företag på.

Vem har inte lagt märke till loggan eller företagsnamnet på profilprodukter som pennor, isskrapor, bärkassar, muggar, musmattor, tejp eller t-shirts. Små profilprodukter som pennor har en förmåga att spridas snabbt bland befolkningen och är ett roligt och billigt sätt att få uppmärksamhet på, i allafall så länge reklampennan fungerar.

Att välja rätt Profilprodukter

Det finns en uppsjö av olika profilprodukter man kan välja mellan och det är inte alltid så lätt att välja. Självklart fungerar alltid klassiker som reklampennor, isskrapor och kaffemuggar med mera. Sen är också frågan om vilket sorts tryck man vill ha på reklam och profilprodukterna. Skall det vara loggan, en slogan, företagsnamnet eller hemsidesadressen? Vi har lång erfarenhet av profilreklam och hjälper er gärna att välja rätt profilprodukter och presentreklam för just ert företag eller förening. Så om ni önskar förslag på bra produkter eller vilket tryck som blir bäst så är det bara att kontakta oss.

Behöver du en ny logotype?

Vi kan designa och göra en ny logotype / logga till dig. Perfekt för eget tryck på dina profilprodukter eller trycksaker. Vi gör olika förslag tills du bli helt nöjd och du får din logga i alla filformat du behöver. Beställ visitkort med din nya logo samtidigt för extra bra pris! 

Beställ profilprodukter & profilreklam online

Genom vår hemsida kan ni enkelt beställa profilprodukter & presentreklam online oavsett om ni bor i Malmö, Göteborg, Stockholm eller övriga Sverige. Vi har låga priser och snabb leverans så det är bara att kontakta eller beställa online.

Profilreklam